5 Sfaturi Anti Aging pentru a Vă Menține Tânăr

Vei Arata Mai Tanara Cu Aceste Sfaturi Anti Aging. Am de gând să împărtășesc motivul pentru care oamenii cred că sunt 25 de ani mai tânără decât sunt cu adevărat, cu unele utile anti-imbatranire sfaturi care chiar functioneaza.

Oamenii sunt întotdeauna destul de uimiți când au aflat de vârsta mea și mă simt binecuvântat pentru a fi păstrat un aspect tineresc, în ciuda faptului că sunt în anii 50. Există motive de ce arăt mai tânăr decât mine, și vă voi împărtăși sfaturi anti aging cu tine.

Ca majoritatea oamenilor, eu nu sunt mândru de obtinerea mai în vârstă, dar nu mă obsedează. În fapt, obtinerea mai în vârstă poate elibera o mulțime de stres în unele moduri. Am descoperit că am o vârstă, nu transpira lucrurile mici modul în care am folosit pentru a. Eu sunt un pic de un perfectionist in tot ceea ce fac, și care, cu siguranță mi-a provocat o oarecare neliniște de-a lungul anilor. Atât în cariera mea și în casa mea, m-am regăsit refacerea sarcini de peste si peste, până când am înțeles bine. Locuri de muncă am făcut nu doar să fie foarte bună, au trebuit să fie perfect..cel puțin în opinia mea. Eu ar trebui să aibă o mulțime de stres liniile de pe fata mea, dar eu nu.

Oamenii pe care i-am cunoscut de ani de zile m-au întrebat dacă am intrat într-un secret fantana de tineret. Ei mă întreabă, „niciodată nu par să îmbătrânească, și deci, ce este secretul tău?” Nu am mai adânci secrete, dar există motive clare de ce am fost norocos pentru a fi considerate foarte tineresc cautati, cum am cresc mai mari.

Secretul Meu Anti-Imbatranire Sfaturi

anti-imbatranire

Anti îmbătrânire sfat #1 – am avea într-adevăr grijă bine de pielea mea. Eu folosesc un demachiant natural produs să spălați toate machiaj de noapte. De asemenea, am folosi o crema hidratanta buna fiecare zi, fără a eșua. Aveți nevoie pentru a adăuga în mod constant de umiditate a pielii, și ar trebui să începeți să utilizați crema hidratanta in 20 și 30 de ani, și chiar mai mult, pe măsură ce îmbătrânești. De două ori pe zi I se aplică crema hidratanta pentru a-mi intreaga fata, gat si piept, în dimineața și la culcare. Acesta este un element niciodată n-aș fi fără, indiferent unde mă duc. Există unele destul de fantastic anti-imbatranire si diminuarea ridurilor creme care va reduce într-adevăr, liniile de pe fata ta. Îmi place naturale produse de piele pentru fata mea, pentru că nu conțin ingrediente nocive, care pot provoca alergii, sau bloca porii mei.

Anti îmbătrânire sfat # 2beau 4-6 pahare mari de apă pe o bază de zi cu zi. Îmi place apa și, uneori, I se va adăuga o felie de lamaie sau lime sau poate o aroma de pachete, care acum sunt din belsug pe piata. Băut o mulțime de apă are, de asemenea, a contribuit la aspectul tineresc al pielii mele. Corpul și pielea are nevoie de hidratare constanta si apa este mai pură și cea mai bună sursă de fluid pentru piele și organism. Stai departe de la consumul de zahăr laden sucuri sau sucuri. Nu au fost raportate efecte nocive asupra sănătății de a bea băuturi dulci, care au fost publicate în reviste medicale. Am sunat apa mea de aur lichid.

Anti îmbătrânire sfat #3eu folosesc lotiune de bronzare instant pentru a da pielea mea că stralucire aparte. Nu este nici un secret faptul că trebuie să stai departe de razele nocive ale soarelui, sau porți grele de protecție solară în zilele noastre. Nimic nu va îmbătrâni pielea ta mai repede decât scăldat de soare. Am văzut atât de mulți oameni care arata mult mai în vârstă decât anii lor pentru scăldat de soare. Provoacă pielea să arate tare și uscat. Sunt frumoase naturale, instantanee de bronzat, creme de pe piață acum, acest amestec frumos si da pielii un aspect sănătos și strălucire. Soare-sărutat uite adaugă o vitalitate tinerească pentru aspectul tau. Nu se aplică instant soare bronzare lotiune sau crema in fiecare sezon al anului. Un bonus suplimentar este că a avea un pic de culoare pe pielea ta te face sa arati mai subtire. Sunt plecat de zile de stabilire în soare, expunerea pielii la razele nocive. Acesta este un risc major pentru sănătatea și cu toate marile bronzare instant produse disponibile acum, nu este nevoie de deteriorarea pielii. Și dacă tu crezi că soarele saloanele de bronzat sunt în siguranță, face unele de cercetare. Sursele de lumină în saloanele de bronzat sunt de două până la trei ori mai puternic decât soarele razele UVA.

Anti îmbătrânire sfat #4 – a Avea dinți albi poate sterge ani de pe aspectul dvs., și îmi mențin dinții sănătoși și albi. Sănătos gingiile și dinții albi sunt extrem de importantă pentru atât de multe motive. În afară de îngrozitor de perspectiva de a pierde dintii, boala de mestecat a fost legat de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Deci, perie și ata dentara cu regularitate și du-te pentru controale regulate. Într-adevăr puteți îmbunătăți aspectul dvs. cu un alb strălucitor, dinți, și nu aveți nevoie să plătească o avere pentru a fi făcut-o la dentist. Există dinți de albire disponibile la farmacie și on-line. Ia-o de la mine, o fac de lucru și poate face dintii de 5 ori mai albi. Utilizați un kit de albire a dintilor si vei vedea o diferenta dramatica, iar efectele pot dura timp de șase luni. Îmi place că este atât de ușor și convenabil și de cost-eficiente pentru a albi dintii la domiciliu. E ceva ce ar trebui să fac într-adevăr să-și radă de ani de vârstă și se bucură de o uimitoare zâmbet.

Anti îmbătrânire sfat #5 – eu sunt unul dintre acei oameni care iubesc machiaj, dar, așa cum am cresc mai mari, știu ce funcționează cel mai bine pentru mine. Când eram mai tânăr, am folosit fiecare fel de produs de machiaj pe care le puteți imagina! Mă uit la poze mai vechi de mine și cred că, „Wow, ce mi-a fost capul?” Am învățat că picaturilor de machiaj pentru femeile în vârstă pot adăuga ani la aspectul dvs. și de a face te uiți datat. De prost gust și viu colorate, fard de ochi într-adevăr arată off falduri pe pleoape și pot arata foarte ridicol. Stangaci, grele genelor rimel cu siguranță nu este atractiv. Mai subtil esti cu machiaj, mai naturale și mai tânăr te va uita. Du-te pentru gri moale fard de ochi de culoare nuante care se imbina frumos cu culoarea pielii tale, dar da un pic de dramă pentru a-ți ochii. Alege rimel de calitate, care nu se strange in grupuri, dar se extinde genele și adaugă culoare. Am favoritele mele. Cel mai important, eu folosesc doar naturale și minerale pe bază de machiaj pentru pielea mea, și același lucru este valabil pentru fard de obraz. Eu nu folosesc fond de ten lichid și nu am de ani de zile. Odată ce am descoperit naturale produse de piele nu m-am uitat înapoi, și le-au folosit de ani de zile.

Ei bine, acum știi secretele și sfaturi anti aging, și sper că te-a ajutat într-un fel. Dacă începe încorporarea folosi de aceste sfaturi, vă garantez că va apărea mult mai tânăr decât ești. Încercați să utilizați aceste sfaturi anti aging și bea în toate complimentele care vor veni calea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *