Joint Pain Relief – Fizice Opțiuni de Tratament pentru a Vă Ajuta să

Dureri articulare este neplăcut. Aceasta limitează activitățile dumneavoastră, precum și mișcările de zi cu zi si te face sa îngrijorat de faptul că nu poți să faci lucrurile care îți plac cel mai mult. Durerea de articulații pot fi cauzate de diverși factori, cum ar fi leziuni și boli. Unele dintre acestea includ artrita, bursita ordinare și dureri musculare. Cu dreptul de fel de medicamente și intervenții, face față cu această condiție poate aduce dureri articulare relief.

Tratamente de dureri articulare sunt variate, și în primul rând, rădăcină de durere trebuie să fie abordate pentru a introduce medicamente adecvate. Cea mai frecventa cauza de dureri articulare este artrita. În funcție de locație, care sufera de dureri pot experimenta diferite tipuri de durere. Cu poliartrită reumatoidă, durerea poate fi mai rău în timpul de dimineață. Este, de asemenea, o boala autoimuna care poate duce la rigiditate, precum și dureri ale articulațiilor. Osteoartrita pe de altă parte, are ceva de-a face cu o creștere de osteofite în timp ce cartilajul articulatiei degenerați. Această condiție de obicei afectează adulții care sunt în vârstă de 45 de ani și de mai sus. Alții care au dureri articulare le obține de la accidente sau experiență în aceste stări de disconfort provocată de oboseală și oboseală.

Gestionarea durerii cauzate de diferiți factori pot fi variate pentru fiecare individ. Unele intervenții pot da de fapt dureri articulare ușurare pentru alții, în timp ce același tratament nu va funcționa pentru alte persoane. Intervențiile făcut pentru a ajuta la atenuarea durerii pot fi naturale sau pot fi medicamente prescrise de medicul dumneavoastră. Pentru cei care ar dori abordare mai naturală, există mai multe opțiuni pentru ei să încerce.

Mod natural de a da ajutor la comun

masaj

Include acupunctura, masaj special realizat pentru a oferi alinare comună, baie în izvoarele termale și alte corpurile naturale de apă, pe bază de plante și suplimente. Chinezii cale de vindecare introduce acupunctura pentru organism. În consecință, introducerea de ace poate amorti durerea receptorii din organism și să ne energiile să curgă mai ușor. De asemenea, experții în studii referitoare la medicina orientală spune că vizează anumite puncte din corp pot elibera substante chimice care va corecta și de a combate durerea. Cu milioane de oameni care incearca acupunctura, este evident că acest lucru oriental de intervenție pot fi de ajutor pentru mulți oameni care suferă de dureri articulare. Masaj corporal-a dat o mulțime de oameni de confort și durere „time-out”. Deși există multe dovezi care să sugereze că masajul poate ajuta in managementul durerii, mecanismul exact de cum funcționează, nu este clar înțeleasă.

Alte persoane încerca, de asemenea, de gând să izvoare termale și alte corpurile naturale de apă pentru a încerca efectul naturii asupra corpului lor. Mulți spun că scăldat în hot springs puteți relaxa obosit și articulații dureroase, din cauza naturale de căldură emise de primăvară. Persoanele care au beneficiat de acest natural de vindecare, de asemenea, spune că durerea este diminuată din cauza minerale naturale cuprinse în izvoare.

Plante care sunt cunoscute pentru a diminua durerile articulare includ boswellia sau Boswellia serrata, ginseng Indian, și ghimbir. Boswellia a fost descoperit de către cercetători să-contin compusi care ajuta la reducerea umflarea și durere, precum și oferirea de ajutor la oamenii care au dureri in timpul de dimineață. Ginseng Indian si ghimbir, care sunt mai frecvente, poate oferi, de asemenea, același efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *